» » Blues Solution - Open Your Door

Blues Solution - Open Your Door album mp3

FLAC MP3 WMA
Blues Solution - Open Your Door album mp3
  • Performer:
    Blues Solution
  • Title:
    Open Your Door
  • Genre:
  • Duration:
    54:36
  • Size FLAC version
    1199 megabytes
  • Size MP3 version
    1599 megabytes
  • Size WMA version
    1501 megabytes
  • Rating:
    4.1
  • Votes:
    145
  • Formats:
    DMF MP2 ASF AIFF MP1 VOX

I think of all I sacrificed When she was playing with my soul Got the blues of a woman kind And it's starting to take it's toll I'm about to loose my patience like I never did before Had enough of doing time, in my mind.

door open sounds (66). Most recent Oldest Shortest duration Longest duration. Any Length < 2 sec 2 sec - 5 sec 5 sec - 20 sec 20 sec - 1 min 1 min. All libraries Justine Angus make this noise M - Idea Airborne Sound SFX Bible Noiselab BLASTWAVE FX Big Room Sound CA Sound The Soundcatcher Peter Smith Digital Rain Lab SoundBits Sound FX The Soundholder Badlands West Wolf. mp3 wav. Bathroom door squeaking. Bedroom closet hanger action - door open and squeaky hanger movement, close perspective. more info Category: Other Objects. Tags: bedroom, closet, door open, hanger, movement.

Blues Cousins - Open The Door. Blues Cousins - Open The Door. Лучшие песни Blues Cousins.

Open Air Blues Festival Brezoi - Vâlcea · Brezoi, Romania.

Modifier l'album Reporter une erreur. Blues Rock Albert King. Liste des groupes Blues Rock Albert King Door to Door. ajouter les paroles de l'album. Ajouter un fichier audio. Nom du groupe Albert King. Nom de l'album Door to Door. Date de parution 11 Septembre 1990. Labels Chess Records. Style MusicalBlues Rock. Membres possèdant cet album2. 3. So Close (Otis Rush).

Слушать screen door blues онлайн. Хиты FM. Русский рок в XX веке. Screen Door Blues The Memphis Snake Doctors. Chasin' Homesteader Blues Screen Door Porch. Blues for Christmas Kenny Cox. 4:32. Screen door deadmau5. Screen Door Illinois. Screen Door Kim LeCouteur. Blues Medley Led Zeppelin. Screen Door Shawnee Kilgore. Screen Door Kenny Cox.

Credits

Blues Solution - Composer, Primary Artist
Chester Burnett - Composer
Willie Dixon - Composer
Bernt Haglund - Composer
Walter Jacobs - Composer
Fleecy Moore - Composer
McKinley Morganfield - Composer
Jimmy Rogers - Composer
Willie Williamson - Composer

Track List

Title/Composer Performer Time
1 Open Your Door Bernt Haglund / Blues Solution Blues Solution 3:02
2 Blow Wind Blow McKinley Morganfield Blues Solution 3:08
3 Got My Mojo Working McKinley Morganfield Blues Solution 3:34
4 How Many More Years Chester Burnett Blues Solution 3:36
5 Long Distance Call McKinley Morganfield Blues Solution 5:41
6 Oh Baby Willie Dixon / Walter Jacobs Blues Solution 3:53
7 I Lost My Woman Bernt Haglund Blues Solution 5:00
8 Checkin' Up on My Baby Willie Williamson Blues Solution 3:43
9 Everything's Gonna Be Alright Walter Jacobs Blues Solution 3:19
10 Caldonia Fleecy Moore Blues Solution 3:16
11 Crosseyed Cat McKinley Morganfield Blues Solution 4:17
12 Tricky Woman Jimmy Rogers Blues Solution 3:24
13 The Lawyers Theme Blues Solution Blues Solution 3:25
14 Shrink Doctor Bernt Haglund / Blues Solution Blues Solution 5:18